Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă

A A A

Anunțuri

18/09/2019 | Anunțuri

Stimați concetățeni,

Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă, Vă aduce la cunoștință programul de audiență al Șefului Misiunii Diplomatice, dl Andrei Neguța cu cetățenii Republicii Moldova stabiliți cu traiul temporar sau permanent în Federația Rusă.

Primirea va avea loc conform Calendarului audienței cetățenilor, la sediul Ambasadei:

Anul Luna Data Ora
2019 Octombrie 7 10:00-13:00
2019 Noiembrie 4
2019 Decembrie 2
2019 Ianuarie 20
2019 Februarie 3
2019 Martie 2

Adresa: or. Moscova, str. Kuznetskii Most, 18.

Programarea la audiență se va efectua prin intermediul poștei electronice a Ambasadei: moscova@mfa.gov.md , sau la nr de tel.: 8 495 624 53 53, cu specificarea datelor...

16/09/2019 | Anunțuri

Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă aduce la cunoștință că, în cadrul ediţiei curente a expoziţiei internaţionale „WorldFood Moscow 2019” vor participa 17 companii din Republica Moldova, membri ai Asociației „Moldova Fruct”. Companiile moldovenești se vor expune sub brand -ul „Молдова: отличие во вкусе”.

Prezenţa producătorilor din mai multe țări confirmă rating -ul înalt al expoziţiei în cauză la nivel internaţional, aceasta fiind utilizată în calitate de platformă pentru extinderea exporturilor și formarea parteneriatelor comercial-economice pe piaţa rusă.

Asociația „Moldova Fruct” unește peste 180 de producători și exportatori din Republica Moldova. Membrii Asociației produc peste 40% din fructele proaspete exportate din Republica Moldova. Anul acesta, la standul Republicii Moldova, companiile participante vor expune o gamă largă de produse: mere, struguri, prune, gemuri în asortiment, castraveți marinați, asorti castraveți/roșii, castraveți conservați, tomate conservate, tomate marinate, mazăre conservată, porumb conservat, mazăre conservată, fasole conservate, pastă de tomate, tocană de dovlecei, sucuri, nectare; etc.

În acest context, Vă invităm să vizitați în perioada 24-27 septembrie 2019 expoziția menționată și, în special, standul Republicii Moldova (Centrul expozițional МВЦ „Крокус Экспо”, Pavilionul №3, Sala №13, Standul B311).

21/11/2018 | Anunțuri

Stimate Doamne, stimați Domni, Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă aduce la cunoștință că, în cadrul ediţiei curente a expoziţiei internaţionale „Mobilier, accesorii şi materiale pentru tapiţerie” participă compania autohtonă „Intermebex” S.R.L., care îşi desfăşoară activitatea din anul 1997, în prezent specializându-se pe producerea seturilor de bucătărie sub marca comercială „Wiza”. Prezenţa producătorilor străini de mobilă confirmă ratingul înalt al expoziţiei la nivel internaţional, aceasta fiind utilizată ca platformă pentru lansarea afacerii proprii pe piaţa rusească, precum şi determinarea tendinţelor acestui sector. La fel, la standuri este expusă o gamă largă de mobilier din diferite categorii de preţuri, pentru dormitoare, sufragerii, bucătării, odăi de zi, pentru copii, țesături pentru mobilier, materiale de decor și diverse articole de interior. În acest context, Vă invităm să vizitați în perioada 19-23 noiembrie 2018 expoziția menționată, și în special standul companiei moldoveneşti, care este situat în pavilionul Forum (FA082) , pe teritoriul „Expocentre” (Krasnopresnenskaya nab. 14).