Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă

A A A

Întrevederea cu dna Iulia Ismaghilova, Reprezentant permanent al Republicii Khakassia în or. Moscova, Șef adjunct al Conducătorului Republicii Khakassia - Președintelui Guvernului Republicii Khakassia, Federația Rusă

Publicat:Tue, 18/05/2021 - 12:04

La 29 aprilie 2021 a avut loc întrevederea de lucru a dlui Eugeniu Chistol, Consilier pe probleme economice din cadrul Biroului comercial-economic al Ambasadei cu dna Iulia Ismaghilova, Reprezentant permanent al Republicii Khakassia în or. Moscova, Șef adjunct al Conducătorului Republicii Khakassia - Președintelui Guvernului Republicii Khakassia, Federația Rusă.

În cadrul discuției a fost realizat un schimb constructiv de opinii privind stadiul actual și modalitățile de aprofundare a cooperării bilaterale în domeniile precum investiții, comerț și turism.

Interlocutorii au convenit importanța organizării pe parcursul anului, în format online, a evenimentelor economice comune centrate pe stabilirea contactelor și dezvoltarea cooperării între entitățile de profil, precum și între reprezentanții mediului de afaceri din Republica Moldova și Republica Khakassia.