Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă

A A A

ANUNȚ PRIVIND CURSA CHARTER DIN OR. SANKT-PETERBURG, PENTRU CETĂȚENII REPUBLICII MOLDOVA

Publicat:Thu, 30/04/2020 - 00:00

În perioada martie – aprilie curent, Ambasada Republicii Moldova la Moscova a recepționat un număr mare de solicitări din partea conaționalilor, privind organizarea cursei de repatriere din or. Sankt-Peterburg.

Astfel, Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova a autorizat o cursă aeriană charter, care va avea loc la 4 mai, din capitala de nord a Federației Ruse. La momentul actual, are loc procedura de selectăre a companiei, care va opera zborul Sankt-Peterburg – Chișinău.

Prețul biletului, la fel ca și ora exactă a plecării vor fi comunicate ulterior de către compania avia.

Astfel, pentru examinarea solicitărilor Dumneavoastră, sunteți rugați să competați Chestionarul obligatoriu pentru cetățenii MD, care doresc sa fie repatriați cu rute charter (plasat la 28 martie și 28 aprilie curent, pe pagina web și pagina de Facebook a misiunii). În cazul în care, acest Chestionar a fost deja completat și expediat în adresa Ambasadei, nu este necesar să-l expediați repetat.

Rugăm insistent să nu contactați Ambasada pentru detalii ce țin de ora zborului, datele de contact ale companiei, informații ce țin de limita bagajului, etc. Toată această informație va fi în comunicatul de presă, care va urma .

Urmăriți cu atenție actualizările de pe pagina oficială web și pagina de Facebook a Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă.