Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă

A A A

ANUNȚ PRIVIND CURSELE CHARTER DIN OR. MOSCOVA PENTRU CETĂȚENII REPUBLICII MOLDOVA

Publicat:Fri, 08/05/2020 - 16:38

Stimați conaționali, în contextul acțiunilor de repatriere a cetățenilor moldoveni rămași pe teritoriul Rusei, Ambasada comunică faptul că, pentru data de 10 mai și respectiv 17 mai curent, Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova a autorizat încă două curse charter din or. Moscova (de la aeroportul Domodedovo).

Reamintim că, solicitările Dumneavoastră se vor examina în baza Chestionarului completat de către domniile voastre (Chestionarul poate fi găsit pe pagina web și pagina de Facebook a misiunii, în postările din 28 martie și 28 aprilie curent) . În cazul în care, acest Chestionar a fost deja completat și expediat în adresa Ambasadei, nu este necesar să-l expediați repetat.

Toată informația privind detaliile zborului, prețul și modalitatea de achitare a biletului, ora și limita bagajului, etc., vor fi comunicate ulterior, în exclusivitate, de către compania avia Air Moldova, care va opera zborul din or. Moscova spre or. Chișinău.

Urmăriți cu atenție actualizările de pe pagina oficială web și pagina de Facebook a Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă.