Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă

A A A

Anunțuri

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova:
+7 929 964 9079
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.

Invitație de a vizita în perioada 19-23 noiembrie 2018 standul companiei din Republica Moldova la expoziţia internaţională „Mobilier, accesorii şi materiale pentru tapiţerie”

Stimate Doamne, stimați Domni, Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă aduce la cunoștință că, în cadrul ediţiei curente a expoziţiei internaţionale „Mobilier, accesorii şi materiale pentru tapiţerie” participă compania autohtonă „Intermebex” S.R.L., care îşi desfăşoară activitatea din anul 1997, în prezent specializându-se pe producerea seturilor de bucătărie sub marca comercială „Wiza”. Prezenţa producătorilor străini de mobilă confirmă ratingul înalt al expoziţiei la nivel internaţional, aceasta fiind utilizată ca platformă pentru lansarea afacerii proprii pe piaţa rusească, precum şi determinarea tendinţelor acestui sector. La fel, la standuri este expusă o gamă largă de mobilier din diferite categorii de preţuri, pentru dormitoare, sufragerii, bucătării, odăi de zi, pentru copii, țesături pentru mobilier, materiale de decor și diverse articole de interior. În acest context, Vă invităm să vizitați în perioada 19-23 noiembrie 2018 expoziția menționată, și în special standul companiei moldoveneşti, care este situat în pavilionul Forum (FA082), pe teritoriul „Expocentre” (Krasnopresnenskaya nab. 14).