Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă

A A A

Invitație la Forumul „Moldova Business Week 2019”

Publicat:Wed, 02/10/2019 - 08:32

Ministerul Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova, în comun cu Agenția de Investiții, organizează, în perioada 13-15 noiembrie 2019, la Chișinău, evenimentul anual „Moldova Business Week 2019”.

Pe parcursul a 3 zile, Forumul va oferi o platformă unică de discuții pentru reprezentanții instituțiilor financiare, organizațiilor guvernamentale, misiunilor diplomatice, asociațiilor de afaceri și companiilor din sectoarele ale economiei, precum agroindustrie, inginerie, energetică, turism și comerț. Anul acesta, în cadrul evenimentului se prevede participarea mai mult de 1.000 de companii moldovenești și străine.

Programul de afaceri al „Moldova Business Week 2019” va include Forumul de investiții „Invest in Moldova”, Forumul exportatorilor, prezentări de proiecte de investiții, întrevederi de afaceri, conferințe menite să stabilească contacte cu potențialii parteneri, etc.

Să vă înregistrați pentru participare, precum și să obțineți informații suplimentare cu referire la „Moldova Business Week 2019” puteți pe pagina oficială a evenimentului: https://www.mbw.md/ro//.