Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă

A A A

Participarea companiilor moldovenești la expoziția „WorldFood Moscow 2020”

Publicat:Mon, 28/09/2020 - 14:39

În perioada 22-25 septembrie 2020, la Moscova, s-a desfășurat expoziția internațională anuală de produse alimentare „WorldFood Moscow”, la care au participat companiile din Republica Moldova, cu un stand național unic modern, sub brand-ul „Moldova - отличие во вкусе”. Companiile participante fac parte din Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct” din Republica Moldova, specializate în creșterea, procesarea și comercializarea fructelor. Anul acesta, la standul Republicii Moldova, companiile participante au expus o gamă largă de produse: mere, struguri, prune, fructe și legume conservate, sucuri, nectare; etc.

Diplomații Biroului comercial-economic al Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă au participat la expoziție, au acordat asistența necesară și au abordat subiectele de importanță ale exportatorilor autohtoni, perspectivele de cooperare comercial-economică între companiile moldovenești şi cele din Federația Rusă.

Participarea la expoziție a companiilor moldovenești a fost posibilă grație suportului Asociației „Moldova Fruct” și Agenției de Investiții al Republicii Moldova, în parteneriat cu Biroul comercial-economic al Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă.