Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă

A A A

Vizita de lucru a Ambasadorului Vladimir Golovatiuc la Comisia Electoral Centrală a Federației Ruse

Publicat:Mon, 24/05/2021 - 16:04

La 20 mai 2021, Ambasadorul Vladimir Golovatiuc a efectuat o vizită de lucru la Comisia Electoral Centrală a Rusiei, cu scopul abordării subiectul organizării alegerilor parlamentare anticipate din 11.07.2021, pe teritoriul FR.

În cadrul vizitei, Șeful misiunii diplomatice a discutat cu dna Pamfilova subiecte ce țin de organizarea procesului electoral în Rusia, precum și a solicitat sprijinul CEC al Federației Ruse în vederea bunei desfășurări a alegerilor pe teritoriul Rusiei. Părțile au convenit să mențină un dialog sistematic în problematica abordată, precum și au constatat o conlucrare bună dintre Comisiile Electorale Centrale ale ambelor state.

Din partea CEC a FR au participat: dl Evgeny Kolyushin, Membru CEC; dl Pavel Andreev, Membru CEC; dl Vladimir Grachev, Șef adjunct al Aparatului CEC; dl Victor Brovcenko, Șef al direcției administrării și organizării procesului electoral; dl Serghei Agadjanov, Direcției privind cooperarea cu partidele politice și relații internaționale. Din partea Ambasadei a participat și dl Alexandru Chetraru, Consilier al Ambasadei.