Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă

A A A

Întrevedere cu Asociația Antreprenorilor din Moscova (МАП)

Publicat:Thu, 22/08/2019 - 16:28

La data de 20 august 2019 a avut loc întrevederea dlui Andrei Neguța, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Federația Rusă și diplomaților Biroului comercial-economic al Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă (dnei Oxana Greceanîi, dlui Eugeniu Chistol), cu dna Lidia Guțu, Director executiv al Asociației Antreprenorilor din Moscova care a fost însoțită de colegii din cadrul asociației.

În cadrul întrevederii, dl Eugeniu Chistol, a efectuat o prezentare a oportunităților investiționale, de afaceri, comercial-economice și turistice ale Republicii Moldova, în vederea promovării exporturilor moldovenești și atragerea investițiilor străine în economia Republicii Moldova. A fost evidențiată oferta turistică a Republicii Moldova, itinerariile turistice („Drumul Vinului”, „Drumul Mănăstirilor”, etc.), calendarul evenimentelor cultural-turistice „Pomul vieții” în 2019 și altele.

În cadrul discuțiilor purtate au fost abordate perspectivele de cooperare cu Asociația Antreprenorilor din Moscova, în vederea valorificării potențialului investițional și economic actual de cooperare. Consecutiv, reprezentanții Asociației au fost invitați să viziteze evenimentele cu caracter economic, desfășurate în Republica Moldova.