Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă

A A A

Întrevederea Ambasadorului Lilian Darii cu Președintele Comitetului pentru afaceri internaționale, organizații neguvernamentale și informație al Parlamentului Republicii Tadjikistan, Samad Saidmurod Fattokhzoda

Publicat:Mon, 13/03/2023 - 08:31

10 martie 2023, Dușanbe – Ambasadorul Republicii Moldova în Republica Tadjikistan, Lilian Darii a avut o întrevedere cu Președintele Comitetului pentru afaceri internaționale, organizații neguvernamentale și informație al Parlamentului Republicii Tadjikistan, Samad Saimurod Fattokhzoda.

În cadrul discuției au fost abordate subiecte ce țin de intensificarea dialogului bilateral, dar și unele aspecte ale situației internaționale, care influențează statele noastre. În context, părțile au constat cu satisfacție reluarea dialogului dintre grupurile de prietenie din Parlamentele statelor noastre, prin organizarea unei reuniuni, care a avut loc în luna februarie curent, în format de videoconferință. Astfel, în vederea menținerii acestui dialog, a fost susținută ideea organizării unor vizite bilaterale reciproce ale grupurilor de prietenie din Parlamentele Republicii Moldova și Republicii Tadjikistan.