Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă

A A A

Vizita delegației din raionul Dubăsari în or Sobinca reg.Vladimir

Publicat:Thu, 27/02/2020 - 17:39

În perioada 20-24 februarie curent, la invitația administrației or.Sobinca, reg.Vladimir, Federația Rusă, colectivele artistice de elevi, „Iasomie” și „Doruleț”, din raionul Dubăsari, au participat la festivalul muzical «Танцевальная Собинка».

Însoțiți de conducătorii săi artistici și președintele raionului Dubăsari Grigore Filipov, la 20 februarie, tinerii artiști au vizitat Ambasada Republicii Moldova la Moscova. În cadrul întrevederii, Ambasadorul Andrei Neguțași Ministrul-Consilier Eduard Melnic au vorbit despre cooperarea dintre țara noastră și Rusia în domeniul umanitar. Președintele raionului Dubăsari a informat despre frumoasa cooperare între raion și or. Sobinca.

Pe durata vizitei în or. Sobinca delegației moldovenești i-au fost prezentate o serie de obiecte de menire socială, de asemenea, a fost vizitat șantierul de construcție a unui complex sportiv pentru locuitorii orașului. În cadrul discuției de lucru reprezentanții FR și RM au punctat subiectele, privind cooperarea între entitățile administrative din reg. Vladimir și raionul Dubăsari pentru perioada următoare.

Raionul Dubăsari și raionul Sobinca dezvoltă un program de cooperare regională, care se realizează cu succes de o perioadă de cîțiva ani.

Ministrul-Consilier al Ambasadei Eduard Melnic s-a deplasat în or. Sobinca, a însoțit delegația Moldovei la întrevederi.